Λεύκανση

Δεν αρκούμαστε πια στο να είναι τα δόντια λειτουργικά, αλλά μπορούμε να τα κάνουμε να δείχνουν και όμορφα, προσφέροντας ένα όμορφο, λευκό χαμόγελο. Για τη λεύκανση των δοντιών υπάρχουν δύο κύριες τεχνικές. Η λεύκανση στο ιατρείο και η λεύκανση στο σπίτι. Είναι μία διαδικασία ασφαλής – όταν γίνεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο που συνδυάζει τις δύο αυτές τεχνικές και έχει αποδειχτεί ότι εξασφαλίζει τα βέλτιστα δυνατά και πιο σταθερά με την πάροδο του χρόνου αποτελέσματα.

Η τεχνική περιλαμβάνει την εφαρμογή στα δόντια υψηλών συγκεντρώσεων υπεροξειδίου του υδρογόνου (40%) για περίπου μία ώρα, σε 2 ή 3 συνεδρίες που ενεργοποιείται με τη χρήση LASER (power bleaching).

Υπάρχουν δυο διαφορετικά υλικά λευκάνσεως σε αρκετές διαφορετικές περιεκτικότητες δίνοντας έτσι στον οδοντίατρο την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει εξειδικευμένα προϊόντα ανάλογα με το πρόβλημα του κάθε ασθενή.

Εν συνεχεία και για διάστημα δύο εβδομάδων οι ασθενείς θα κληθούν να κάνουν χρήση στο σπίτι των ειδικά κατασκευασμένων ναρθήκων με το λευκαντικό υλικό που θα τους προμηθεύσει ο οδοντίατρος (υπεροξείδιο του καρβαμιδίου 10% έως 16%) για 4-8 ώρες ημερησίως.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας και για διάστημα ενός μηνός μετά θα πρέπει να αποφεύγεται το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφών και ποτών με έντονες χρωστικές (καφές, τσάι, κόκκινο κρασί, κλπ).

Η λεύκανση που παρέχεται στο οδοντιατρείο έχει αποδεδειγμένα αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και διάρκεια. Αυτό κυρίως οφείλεται στην εμπειρία μας καθώς και στα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε.

Cinque Terre
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Δευτέρα - Παρασκευή : 09:00 έως 21:00
  • Διεύθυνση: Πανιωνίας 35, Γλυφάδα, Τ.Κ 16561
  • Τηλέφωνο: (+30) 210-9651653
  • Κινητό: (+30) 6979-666768
  • Email: glyfadadental@gmail.com

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ